Menu

Close

Main Content

Een samenwerking gemaakt in de vastgoedhemel

MDR Luxury Homes en Darya Onegina Interiors hebben hun krachten gebundeld…. samen bieden we u de weg aan naar het luxe wonen.

Laat Myriam en Darya uw
droomhuis in Spanje vinden.

Als u op zoek bent naar de perfecte luxe woning, appartementen of villa’s te koop in Marbella of de Costa del Sol, dan heeft u een ervaren makelaar nodig met goede connecties.

 

En om ervoor te zorgen dat uw droomhuis alles levert wat u wenst, van structurele veranderingen, toevoegingen of uw eigen stempel op het interieurontwerp, heeft u de hulp nodig van een architect en interieur ontwerper…

 

• Deskundig advies van Ryan Serhant, pro-lid makelaar
• Professionele begeleiding van internationaal bekend interieur/architectonisch ontwerper
• Industrieverbindingen die toegang geven tot de beste leveranciers
• Uitgebreide service voor alle aspecten van aankoop en hervorming, wijzigingen of ontwerp
• Complete ontwerpservice, interieur en exterieur

  Breng je Spaanse
  droomhuis tot leven…
  Breng je Spaanse
  droomhuis tot leven…
  Breng je Spaanse
  droomhuis tot leven…
  Breng je Spaanse
  droomhuis tot leven…
  Breng je Spaanse
  droomhuis tot leven…
  Previous
  Next

  Myriam begeleidt je stap voor stap door het koopproces, waarna Darya samen met jou het ultieme interieurontwerp creëert en een magisch thuis ver van huis aflevert.

  “De beste kamers zeggen iets over de mensen die erin wonen”

  Over
  Darya Onegina

  Darya is de oprichter en creatief directeur van Darya Onegina Interiors en heeft uitgebreide ervaring met werken in de designindustrie. Zeer bedreven in AutoCAD, interieurarchitectuur en design voor luxe villa’s. Ze studeerde kunst en design aan de Universiteit van Minsk, Wit-Rusland. Tegenwoordig heeft ze een internationale reputatie voor het leveren van stijlvolle, innovatieve interieurs in luxe huizen aan de Costa del Sol.

  Over
  Myriam De Roye

  Myriam is een succesvolle zakenvrouw met een passie voor vastgoed en design. Als oprichter van MDR Luxury Homes besteedt ze haar tijd aan het begeleiden van klanten bij het vinden van luxe huizen in Marbella en de omliggende gebieden. Ze vindt het een genoegen en een voorrecht om een belangrijke rol te spelen bij het helpen van zoveel klanten om de Spaanse vastgoeddromen te realiseren.

  Testimonial

  “We kunnen Myriam niet genoeg bedanken voor het helpen vinden van ons droomhuis in Estepona. Het is precies wat we ervan hadden gedroomd – en we gingen niet over ons budget! Myriam’s lokale marktkennis, expertise en geweldige toewijding maakten het hele koopproces echt plezierig. Heel erg bedankt, Myriam!”

  – K. Vansina - België

  Connect With Myriam

  We’d love to hear from you.

   submit
   Form