Luc Mertens
Over

Ontmoet Luc Mertens

Expertise in Luxe Vastgoed en Investeringen

Mijn naam is Luc Mertens, mede-oprichter en de drijvende kracht achter de investeringsdivisie van MDR Luxury Homes. Als doorgewinterde ondernemer en Vlaamse makelaar ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van investeerders en luxe vastgoed aan de Costa del Sol.

Een Levensverhaal van Ondernemen en Adviseren

Na 23 jaar mijn eigen bedrijf in gebouwfacilitaire dienstverlening in België te hebben gerund, besloot ik samen met mijn vrouw Myriam een carrièreswitch te maken. We richtten ons op de vastgoedmarkt van de Costa del Sol en ontdekten dat er een hiaat was in gespecialiseerd advies voor investeerders in deze prachtige regio.

Het Antwoord op de Veranderende Vastgoedmarkt

De wereldwijde gebeurtenissen sinds 2020 hebben een nieuwe dynamiek gebracht in de vastgoedmarkt van de Costa del Sol. Als vastgoed- en investeringsadviseur bied ik een alternatief voor het traditionele makelaarsmodel, met een focus op maatwerk en diepgaande kennis van lokale marktcondities.

Een Betrouwbaar Netwerk

Ik heb een solide netwerk opgebouwd van partners in diverse disciplines, zoals juridische zaken, financiën, en marketing, om ervoor te zorgen dat uw investering in veilige handen is.

Levensgenieter aan de Costa del Sol

Naast mijn professionele leven ben ik een fervent sportliefhebber, van wielrennen tot hardlopen en golf. Samen met Myriam en onze huisdieren geniet ik volop van het leven hier. Ontdekken van nieuwe restaurants en reizen maken mijn leven compleet.

Communicatie is Koning

Of u nu Vlaams, Frans, Duits, Engels of Spaans spreekt, communicatie staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben hier om in uw eigen taal met u te spreken en te adviseren.

Laten We Samenwerken

Heeft u investeringsplannen of zoekt u luxe vastgoed aan de Costa del Sol? Neem vandaag nog contact met me op. Ik sta klaar om u te begeleiden bij elke stap naar uw succes in Marbella en daarbuiten.

Connect op sociale media

For Sellers

Are you selling your home?

For Buyers

Do you want to buy a home?

Compare listings

Vergelijken
error: Alert: Content selection is disabled!!