The Place – Luxe appartementen in Casares

  • Vanaf €520.000
  • €855.000- Maximum
Casares, Costa del Sol Occidental
The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes
  • MDR104751
  • Property ID
  • Appartementen, Penthouses
  • Property Type
  • 2 / 4
  • Beds
  • 2 / 4
  • Bathrooms
  • 113/177
Off-Plan Te Koop NIEUW
The Place – Luxe appartementen in Casares
Casares, Costa del Sol Occidental
  • Vanaf €520.000
  • €855.000- Maximum

Beschrijving / Description

Welkom bij The Place: Uw Exclusieve Woning in Casares

The Place® is een luxe residentieel complex gelegen in het adembenemende Casares, de nieuwe parel van de Costa del Sol. Dit exclusieve project biedt een perfecte combinatie van modern comfort en mediterrane stijl, met 38 prachtige appartementen met twee, drie en vier slaapkamers.

Met royale terrassen en hoogwaardige afwerkingen, zijn de appartementen in The Place ontworpen om een luxe leefervaring te bieden in een tropische setting. De ruime woningen zijn een ideaal toevluchtsoord voor wie op zoek is naar rust, comfort en stijl.

Een Unieke Leefstijl aan de Costa del Sol

Stel je voor: een privéstrand voor de deur en kristalhelder turquoise water binnen handbereik. The Place® biedt exclusieve toegang tot Alcazaba Lagoon, waar je kunt genieten van wateractiviteiten zoals kajakken, paddle surfen en nog veel meer. Dit paradijs biedt niet alleen ontspanning, maar ook avontuur, met voorzieningen die het hele jaar door beschikbaar zijn.

Bovendien zijn er talloze golfbanen in de directe omgeving, zodat liefhebbers van de sport zich helemaal kunnen uitleven. The Place® ligt dichtbij verschillende toonaangevende golfbanen, waardoor het een perfecte keuze is voor golffanaten.

Hoogwaardige Afwerking en Design

De appartementen van The Place® staan garant voor superieur comfort en kwaliteit, met luxe afwerkingen en duurzame materialen. Elk detail is zorgvuldig overwogen om een moderne en luchtige sfeer te creëren. De ruime interieurs, op maat gemaakte meubels en hoogwaardige afwerkingen zorgen voor een woonervaring van topklasse.

De keukens zijn stijlvol ontworpen en uitgerust met hoogwaardige apparatuur, terwijl de badkamers zijn voorzien van de fijnste details en materialen. Alles is gericht op maximaal comfort en een elegant design.

Exclusieve Voorzieningen voor Eigenaren

Bij The Place® draait het om meer dan alleen wonen; het draait om welzijn en comfort. Als bewoner heb je toegang tot een ultramoderne spa, exclusief voor eigenaren. Hier kun je genieten van verschillende behandelingen in combinatie met een moderne sauna, perfect voor ontspanning en detoxificatie. Deze voorzieningen zijn ontworpen voor een gebalanceerde en gezonde levensstijl.

Daarnaast is er een luxe fitnessruimte die volledig is uitgerust met de nieuwste technologie en speciaal is ontworpen voor verschillende trainingsroutines. De gym biedt inspirerende uitzichten en een elegante, rustgevende sfeer. Voor bewoners zijn er op maat gemaakte workout-programma’s en exclusieve services beschikbaar, zodat je jouw gezondheid en vitaliteit op een stijlvolle manier kunt behouden.

Leef in Harmonie met de Natuur

The Place® combineert architectuur naadloos met de natuurlijke omgeving. Grote ramen en ruime terrassen laten volop natuurlijk licht binnen en bieden een panoramisch uitzicht op de prachtige omgeving van Casares. De terrassen bieden volop ruimte voor ontspanning en de mogelijkheid om in verbinding te staan met de natuur.

The Place® biedt meer dan alleen een woning – het is een unieke kans om te genieten van luxe, comfort en de prachtige natuurlijke omgeving van de Costa del Sol.

Interesse in een appartement in The Place®? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een persoonlijke rondleiding door dit exclusieve wooncomplex in Casares.

The Place by Alcazaba Lagoon Luxe appartementen in Casares - MDR Luxury Homes

Details

Bijgewerkt op september 16, 2024 op 12:56 pm
  • Property ID: MDR104751
  • Prijs / Price: Vanaf €520.000
  • Property Size: 113/177 m²
  • Beds: 2 / 4
  • Bathrooms: 2 / 4
  • Garages: 1/2
  • Property Type: Appartementen, Penthouses
  • Property Status: Off-Plan, Te Koop
  • Zwembad: Gemeenschappelijk zwembad

Similar Listings

Disclaimer: Belangrijke Informatie Over Prijs en Bijkomende Kosten De prijzen voor de woningen die op deze website worden aangeboden, zijn exclusief BTW en andere bijkomende kosten. Voor nieuwbouwwoningen is er een BTW-tarief van 10%, terwijl voor herverkoopwoningen een BTW-tarief van 7% geldt. Naast de vermelde prijs en BTW, kunnen er aanvullende kosten zijn bij de aankoop van een woning. Deze kunnen onder andere bestaan uit: Advocatenkosten, Notariskosten, Registratiekosten, Eventuele andere administratieve kosten. Wij raden u aan om deze bijkomende kosten in overweging te nemen bij het maken van uw beslissing. Neem voor een gedetailleerd overzicht van alle kosten contact met ons op.

Compare listings

Vergelijken
MDR
  • MDR