Myriam De Roye Luxury Homes
Over

Ontmoet Myriam De Roye

Een Passie voor Luxe Vastgoed en Schoonheid

Mijn naam is Myriam De Roye, de oprichtster en het gezicht van MDR Luxury Homes. Als ervaren zakenvrouw en vastgoedadviseur gespecialiseerd in luxe vastgoed aan de Costa del Sol, vind ik het een eer om u te begeleiden bij het kopen of verkopen van uw droomhuis.

Meer dan Een Vastgoedadviseur

Met hoge normen van eerlijkheid, integriteit en professionaliteit, bied ik meer dan alleen vastgoeddiensten. MDR Luxury Homes is een lifestylebedrijf dat u helpt uw vastgoedambities te realiseren. Van luxe huizen te koop in Marbella tot witte handschoenen-service, ik bied openhartig en warm advies om aan al uw behoeften te voldoen.

Van België tot Spanje

Als Vlaamse makelaar die opgroeide in België, viel ik als een blok voor de Spaanse levensstijl aan de Costa del Sol. In 2014 waagden mijn man Luc en ik de sprong naar deze zonovergoten regio. Sindsdien hebben we tal van internationale klanten bijgestaan, niet alleen bij het investeren in luxueus vastgoed maar ook bij de aankoop van nieuwbouwwoningen en off-plan opties in nieuwe projecten.

Schoonheid en Levensstijl

Met een achtergrond als schoonheidsspecialiste en ervaring in het runnen van een luxe wellness- en beautyspa, heb ik een scherp oog voor schoonheid, design en levensstijl. Dit stelt mij in staat om veeleisende klanten te helpen bij het vinden van het juiste luxe onroerend goed aan de zonnige Spaanse kust.

Uw Meertalige Partner

Of u nu Nederlands, Engels, Frans, Spaans of zelfs een beetje Duits spreekt, ik sta klaar om u te helpen. Goede communicatie is de sleutel tot een succesvolle vastgoedtransactie.

Genieten van het Leven

In mijn vrije tijd ben ik dol op culinaire avonturen. Ik sta graag zelf achter het fornuis, terwijl Luc zich ontpopt als de ideale proever. We trekken er graag op uit om nieuwe eetgelegenheden van Malaga tot Marbella te ontdekken, maar zijn net zo tevreden in een restaurant waar simpelweg heerlijk eten wordt geserveerd. Naast mijn liefde voor koken, heb ik recentelijk een passie voor fotografie ontwikkeld. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn we de trotse Nona en Opa van vier schitterende kleinkinderen, één jongen en drie meisjes, die ons leven extra kleur geven.

Laten We Verbinden!

Klaar om uw droomhuis onder de Spaanse zon te vinden? Neem vandaag nog contact met mij op en begin uw nieuwe hoofdstuk aan de Costa del Sol.

Ontmoet me op sociale media

For Sellers

Are you selling your home?

For Buyers

Do you want to buy a home?

Compare listings

Vergelijken
error: Alert: Content selection is disabled!!