Benalmadena: Levendige Kustcharme en Uitgebreide Vastgoedmogelijkheden

Benalmadena is niet zomaar een toeristische hotspot aan de Costa del Sol. Deze bruisende badplaats heeft zoveel meer te bieden: van zonovergoten stranden en een glamoureuze jachthaven tot een divers aanbod aan vastgoed. Lees verder en ontdek waarom Benalmadena steeds meer in de schijnwerpers staat.

Waarom Benalmadena?

Vraag een lokale makelaar naar Benalmadena en je krijgt een enthousiast verhaal. De plaats biedt namelijk alles wat je verwacht van de Costa del Sol: prachtig weer, toegang tot schitterende stranden en een jachthaven die de allure van Marbella kan evenaren.

Ontdek de Jachthaven en Meer

Flaneer langs de Puerto Marina, bewonder de luxueuze jachten of geniet van een dagje uit op zee. Wil je winkelen of lekker eten? Er zijn genoeg bars, restaurants en boetieks om te ontdekken. Maak daarna een ontspannende wandeling langs de uitgestrekte Paseo Maritimo-promenade.

Meer dan Alleen Kust

Benalmadena heeft nog veel meer te bieden dan strandplezier. Zo kun je een gokje wagen in een van de meest bezochte casino’s van Spanje, of geniet van een dagje uit in parken en aquaria. Zoek je wat rust? Neem de kabelbaan naar de Calamorro-berg of bezoek de monumentale boeddhistische stoepa.

Een Diverse Gemeenschap

Met een inwoneraantal van 67.000 is Benalmadena een smeltkroes van culturen. Ongeveer een kwart van de inwoners zijn buitenlanders, met een aanzienlijk percentage Britten.

Vastgoed in Benalmadena

Of je nu zoekt naar een betaalbaar appartement of een luxe penthouse met zeezicht, Benalmadena heeft voor elk wat wils.

Gezondheidszorg en Diensten

De stad biedt uitstekende gezondheidszorg met openbare klinieken en een groot privéziekenhuis. Dit maakt Benalmadena ook populair bij internationale patiënten.

Vervoer: Bereikbaarheid en Gemak

Verplaatsen is eenvoudig; je bent zo in het centrum van Malaga of de luchthaven. Ook het openbaar vervoer is goed georganiseerd, waardoor je gemakkelijk naar Malaga en Fuengirola kunt reizen.

Winkelen en Kosten

Shopliefhebbers komen in Benalmadena volop aan hun trekken. Hoewel de stad vooral op toeristen is gericht, zijn er genoeg mogelijkheden om verantwoord te spenderen en binnen je budget te blijven.

Ontdek onze aanbiedingen in Benalmadena

Compare listings

Vergelijken
Let's do this!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Toplocaties
  • Prachtige woningen
  • Lifestyle & Tips