Marbella Myriam De Roye Luxury Homes

Uw Ultieme Gids voor Marbella: Luxe, Levensstijl en Ongelooflijke Schoonheid

Waarom kiezen voor Marbella?

Marbella is veel meer dan een vakantieplek aan de Middellandse Zee; het is de belichaming van luxe, glamour en een unieke levensstijl. Denk aan een Europees antwoord op Californië, pal aan de zonovergoten rand van het continent. Deze kosmopolitische vrijheid en welzijn vormen de basis van de blijvende aantrekkingskracht van Marbella, die mensen uit heel Europa en daarbuiten aantrekt.

Een bevoorrechte locatie

Gelegen in het idyllische deel van de kuststrook van de Costa del Sol, geniet Marbella van een uniek topografisch voordeel. Dankzij het heerlijke microklimaat van zachte winters en warme, langdurige zomers is Marbella een weelderig, groen paradijs waar golfbanen en prachtige vegetatie gedijen.

Luxe en levensstijl in één setting

Van strandpromenades en luxe resorts tot groene golfbanen geflankeerd door exclusieve countryclubs en residentiële gebieden zoals Nueva Andalucía, Guadalmina en Los Monteros, Marbella biedt het allemaal. Voeg daar de spectaculaire uitzichten van de Sierra Bermeja en Sierra Blanca aan toe, en je begrijpt waarom Marbella volgens velen de meest indrukwekkende uitzichten heeft.

Connectiviteit en gemak

Marbella is centraal gelegen aan de Costa del Sol, wat het gemakkelijk bereikbaar maakt. Met de internationale luchthavens van Málaga en Gibraltar op iets meer dan 30 minuten afstand, en hogesnelheidstreinverbindingen naar grote Spaanse steden, is reizen hier een fluitje van een cent.

Het hart van Marbella: Stad en voorsteden

Oorspronkelijk een schilderachtig dorpje, Marbella is uitgegroeid tot een uitgestrekt gebied dat zowel de eigenlijke stad als een reeks stijlvolle buitenwijken omvat. Marbella strekt zich nu uit over 40 kilometer kustlijn en reikt tot aan de uitlopers van imposante bergketens.

Een scala aan stranden

Marbella beschikt over 23 verschillende stranden langs de 27 km lange kustlijn en biedt voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar gezinsvriendelijke plekken, feestlocaties zoals Ocean Club in Puerto Banús, of rustige toevluchtsoorden, Marbella heeft het allemaal.

De charme van de oude stad

Mis het oude centrum van de stad niet, een gebied dat de essentie van traditionele Andalusische architectuur vastlegt. Je vindt er charmante pleinen, smalle straten, een prachtig stadhuis en Moorse kasteelmuren, naast een verscheidenheid aan bars, restaurants, boetieks en specialistische winkels.

Geïnteresseerd in onroerend goed?

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in het lokale vastgoedlandschap. Het goede nieuws is dat Marbella enkele van de beste eigendommen aan de Costa del Sol herbergt. Neem contact op met ons deskundige team voor inzichten en aanbiedingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Ontdek onze aanbiedingen in Marbella

Compare listings

Vergelijken
Let's do this!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Toplocaties
  • Prachtige woningen
  • Lifestyle & Tips