Malaga MDR Luxury Homes, Málaga

Málaga

Als je op zoek bent naar luxe vastgoed aan de Costa del Sol, mag je Málaga zeker niet over het hoofd zien. Deze stad heeft veel meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. In deze area guide ontdek je de opkomst van Málaga als vastgoedhotspot en waarom investeren in deze stad nu interessanter is dan ooit.

De Transformatie van Málaga

Málaga heeft de laatste twee decennia een ware transformatie ondergaan, van een vermoeide havenstad naar een bruisend centrum van kunst, cultuur en moderniteit. Of het nu het Picasso Museum is dat in 2003 zijn deuren opende of de komst van het Centre Pompidou, Málaga ademt cultuur en schoonheid op elke straathoek.

Lifestyle en Gemeenschap

Málaga bruist het hele jaar door met activiteiten. Dankzij de meer dan 1 miljoen toeristen die jaarlijks de stad bezoeken, kun je een levendige levensstijl verwachten die zowel traditioneel als kosmopolitisch is. Van luxe restaurants en dakterrassen tot traditionele Chiringuitos langs de 15 stranden, Málaga biedt een rijke en gevarieerde levensstijl.

Vastgoed in Málaga

De populariteit en de snelle ontwikkeling van Málaga hebben ook geleid tot een stijging van de vastgoedprijzen, vooral in het stadscentrum. Echter, er zijn nog steeds wijken zoals Teatinos waar betaalbare opties bestaan. Van appartementen in het hart van de stad tot villa’s in de buitenwijken, er is voor elk wat wils.

Waarom Investeren?

Hoewel Málaga geen ‘verborgen koopje’ meer is, is de vraag naar vastgoed hier nog steeds stijgende. Met de aanhoudende investeringen in infrastructuur en cultuur is dit het ideale moment om je slag te slaan voordat de markt verzadigd raakt.

Voorzieningen en Vervoer

Of je nu houdt van designerwinkels in Muelle Uno of traditionele markten, Málaga biedt het allemaal. Het vervoer is eveneens uitstekend geregeld; met directe vluchten naar meer dan 60 landen en efficiënte lokale en nationale trein- en busverbindingen.

Gezondheid en Kosten van Levensonderhoud

Met meerdere ziekenhuizen en klinieken, waarvan er verschillende Engelstalige diensten aanbieden, is de gezondheidszorg hier top. Daarnaast is het kosten van levensonderhoud relatief lager in vergelijking met andere Europese steden, wat het des te aantrekkelijker maakt.

Conclusie

Málaga is een stad met onbegrensde mogelijkheden, zowel op het gebied van lifestyle als investeringskansen in vastgoed. Als je overweegt te investeren aan de Costa del Sol, is Málaga zeker een stad om op je shortlist te zetten.

Interesse in wat Málaga te bieden heeft op het gebied van vastgoed? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.

Ontdek onze aanbiedingen in Malaga

Compare listings

Vergelijken