Welkom bij de MDR Luxury Homes Mediahoek!

Leuk dat je er bent! In onze mediahoek vind je allerlei artikelen en video’s over MDR Luxury Homes, een boutique vastgoedbedrijf en adviseurs aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. We hebben hier van alles, van nieuwe bouwprojecten en exclusieve listings tot de geweldige levensstijl die we onze klanten bieden.

Bij MDR Luxury Homes draait alles om luxe vastgoed en hoogwaardige service. We zijn blij om onze kennis en ervaringen met je te delen. Of je nu een bestaande klant bent, een potentiële koper of investeerder, of gewoon nieuwsgierig naar luxe vastgoed, we hopen dat je hier inspiratie vindt.

Dank je voor je interesse in MDR Luxury Homes!

Ondernemerslounge

Krijg een exclusieve blik op een van onze prachtige villa’s en leer meer over ons uitgebreide aanbod aan nieuwbouwprojecten, zoals gepresenteerd in RTLZ’s Ondernemerslounge. Myriam De Roye en Luc Mertens delen hun passie voor hoogwaardig vastgoed en de persoonlijke begeleiding die wij onze cliënten bieden.

In dit interview ontvouwen Myriam en Luc de finesse van een luxueuze villa terwijl ze ook de diepte van onze betrokkenheid bij verschillende nieuwbouwprojecten belichten. Ontdek hoe onze samenwerking met de Miclijor Group en andere partners ons in staat stelt om ongeëvenaarde woonoplossingen te bieden.

Costa Belgica

Bekijk MDR Luxury Homes in Actie op Costa Belgica

Spring in de bruisende wereld van vastgoed aan de Costa del Sol met deze video’s uit seizoen 2 van “Costa Belgica”, uitgezonden in 2022 op VTM. In deze afleveringen krijg je een kijkje achter de schermen bij Myriam De Roye en haar team, terwijl ze zich inzetten om de droomhuizen van hun cliënten waar te maken. Bekijk hoe wij ons onderscheiden met een persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van de lokale markt. Ontdek waarom MDR Luxury Homes de toonaangevende keuze is voor luxe vastgoed aan de Costa del Sol. Je kunt de links naar de twee afleveringen hieronder vinden.

Aflevering 3 en aflevering 5

The best real estate advisers on the Costa del Sol (2023)
The best real estate advisers on the Costa del Sol (2023)

Compare listings

Vergelijken
Let's do this!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Toplocaties
  • Prachtige woningen
  • Lifestyle & Tips