Off-Plan Te Koop NIEUW
Be Grand El Limonar, Luxe Appartementen in Malaga
El Limonar, Málaga
 • Vanaf €500.000
 • €3.500.000- Maximum

Beschrijving / Description

Be Grand El Limonar is de perfecte plek om te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Gelegen op een bevoorrechte locatie, op slechts enkele meters van de zee en naast het hart van Málaga. El Limonar biedt allerlei soorten diensten en restaurants in een unieke omgeving. Het is een van de meest exclusieve woonwijken, gekenmerkt door historische, statige architectuur, omgeven door groen en een rustige levensstijl.

Be Grand El Limonar is een echt bewijs van de pracht en grootsheid van de stad, die door de eeuwen heen is geëvolueerd en getransformeerd. De bewoners zullen dagelijks getuige zijn van het erfgoed en de schoonheid van Málaga.

Project Be Grand El Limonar

Het is juist dit vermogen van Málaga om zich aan te passen en veerkrachtig te zijn door de tijd heen, dat dit luxe woningproject kenmerkt, dat nieuwbouw combineert met de renovatie van historische gebouwen. Be Grand is een synthese van verleden en heden, die hulde brengt aan de rijke geschiedenis van de stad terwijl het de toekomst omarmt met een innovatieve visie.

De renovatie van historische gebouwen is een moeilijke en complexe taak, die diepgaande kennis vereist van de architectuur en geschiedenis van de stad. Daarom is er samengewerkt met de beste experts op het gebied van restauratie, met als doel de unieke architectonische elementen van de historische gebouwen te behouden en te verbeteren. De resultaten zijn indrukwekkend en de gecreëerde woningen behouden alle charme en authenticiteit van het historische Málaga.

Maar het project beperkt zich niet alleen tot de renovatie van historische gebouwen. Er zijn ook nieuwbouwwoningen gepland, zoals de woningen onder de naam Muelle Uno, ontworpen met de hoogste kwaliteits- en comfortnormen. Het doel is om een geïntegreerd geheel te creëren dat het beste van beide werelden biedt. De elegantie en charme van het historische erfgoed van de stad, samen met de functionaliteit en de moderne levensstijl.

Be Grand El Limonar is een exclusief off market project met een voorziene oplevering in het eerste kwartaal van 2026. Dit biedt toekomstige bewoners de mogelijkheid om te investeren in een unieke kans die niet publiekelijk beschikbaar is.

De Gebouwen

Be Grand El Limonar is gelegen tussen de Paseo de Salvador Rueda en Calle Ramal de Monte Sancha en bestaat uit vijf gebouwen, ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen. Het complex beschikt over luxe woningen met uitstekende voorzieningen. Twee zwembaden met panoramisch uitzicht, een sociale ruimte, een dakterras, een uitgeruste fitnessruimte, een chill-out zone en negentien parkeerplaatsen met elektrische laadpunten bieden alles wat nodig is voor een onvergetelijke ervaring en een ongeëvenaarde levenskwaliteit, waarbij geschiedenis, goede verbindingen, comfort, strand en ontspanning samenkomen.

Gebouw Alcazaba / SR, 13

Interne en externe renovatie van een bestaand gebouw, bestaande uit vier woningen.

Gebouw Catedral / SR, 15

Het oudste historische gebouw van het complex, ontworpen door architect D. Antonio Rubio Torres (1939). Gerenoveerd en omgebouwd tot drie nieuwe woningen.

Gebouw Teatro Romano / SR, 17

Historisch gebouw, ontworpen door architect D. Antonio Rubio Torres (1948). Gerenoveerd en omgebouwd tot vijf nieuwe woningen.

Gebouw Muelle Uno / RMS, 28

Nieuwbouwgebouw bestaande uit vier woningen.

Masterplan Be Grand El Limonar

Gebouw Alcazaba

Be Grand El Limonar is een residentieel complex waar het hedendaagse wordt verweven met het traditionele. Daarom vinden we gerenoveerde gebouwen, zoals het gebouw Alcazaba, naast nieuwbouw of als historisch erfgoed beschermde gebouwen van Málaga.

Het gebouw Alcazaba komt voort uit een grondige interne en externe renovatie van een bestaand gebouw, inclusief een volledige verandering van de gevel. Het bestaat uit vier nieuwe woningen, ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, elk met drie slaapkamers. Gelegen aan Calle Salvador Rueda, 13, op slechts 200 meter van het strand. En het geniet van de prachtige gemeenschappelijke ruimtes van het project Be Grand El Limonar en een chill-out zone en zwembad op het dak. Dit gebouw heeft vijf van de negentien parkeerplaatsen van het hele complex op de begane grond.

Gebouw Catedral

Dit is het oudste gebouw van het complex, ontworpen in 1939 door architect D. Antonio Rubio Torres. Een prachtige villa gebouwd op een heuvel met tal van unieke elementen, zowel binnen als op het terrein, die zorgvuldig zullen worden gerenoveerd en verbeterd voor het plezier van de nieuwe bewoners. Het is omgebouwd tot drie nieuwe woningen, waarvan de woningen op de eerste verdieping en zolder de beste uitzichten en ligging van het complex hebben.

Geschiedenis, kwaliteit en een onvergelijkbaar panorama kenmerken het. Het is gelegen aan Calle Salvador Rueda, 15. En het beschikt over bevoorrechte buitenruimtes. Binnenin zijn er tal van historische details die geïntegreerd zijn in de nieuwe woningen, zoals prachtige gebeeldhouwde houten deuren, hydraulische vloeren, sierlijke smeedijzeren hekwerken, houten kozijnen of unieke houten uitkijkpunten.

Gebouw Teatro Romano

Dit prachtige historische gebouw is opgenomen in de Catalogus van Beschermde Gebouwen van het PGOU van Málaga, met een architectonische beschermingsgraad-I. Het werd voltooid in 1948, door architect D. Antonio Rubio Torres. Het heeft interessante elementen in de gevel, en de structuur en interne organisatie van het gebouw vallen op door hun uniciteit.

De begane grond is georganiseerd door middel van een systeem van portieken met rondbogen en open ruimtes. Terwijl de woningen op de bovenste verdiepingen worden verdeeld vanuit het centrale volume dat de trappen bevat die toegang geven tot de verschillende verdiepingen. Al deze kenmerken worden benadrukt in de interventie van dit gebouw. Er worden vijf woningen met opslagruimtes gepland, waarvan drie woningen bestaan uit één of twee slaapkamers op de begane grond, en op de bovenverdiepingen bevinden zich twee eengezinswoningen met vier slaapkamers en een studeerkamer, en genieten van een groot privéterras met directe toegang vanaf de straat. Het project biedt ook zeven onafhankelijke opslagruimtes.

Gebouw Muelle Uno

Muelle Uno is een nieuwbouw, bestaande uit vier woningen van twee tot drie slaapkamers en drie tot vier badkamers/toiletten. Deze woningen hebben grote terrassen en privé buitenruimtes, verbonden door grote ramen met de binnenruimtes, waardoor men kan genieten van een panoramisch uitzicht vanuit alle ruimtes. Naast privézwembaden en jacuzzi’s, kunnen de bewoners gebruik maken van twee zwembaden met panoramisch uitzicht en andere gemeenschappelijke ruimtes zoals de sociale ruimte, de chill-out zone, het dakterras en de fitnessruimte. Het heeft voetgangers- en voertuigtoegang vanaf Calle Ramal de Monte Sancha, 28. Ook is er een extra voetgangersingang vanaf Paseo Salvador Rueda, 15, wat erg handig is voor de uitgang naar het strand.

Het complex heeft in totaal negentien parkeerplaatsen met elektrische laadpunten. En het geniet van spectaculaire buitenruimtes, omgeven door groene zones en een bevoorrecht uitzicht op de zee.

Exclusieve Gemeenschappelijke Ruimtes

 • Twee zwembaden met panoramisch uitzicht
 • Sociale ruimte
 • Dakterras
 • Uitgeruste fitnessruimte
 • Chill-out zone
 • Parkeren met elektrische laadpunten

Be Grand El Limonar: Uw Toekomstige Woning

Ontdek de perfecte combinatie van geschiedenis en moderniteit in Be Grand El Limonar. Of u nu kiest voor een gerenoveerd historisch gebouw of een nieuwbouwwoning, u zult genieten van het hoogste niveau van kwaliteit en comfort. Be Grand El Limonar biedt u een unieke kans om te wonen in een van de meest exclusieve en prestigieuze wijken van Málaga. Dit exclusieve off market project wordt opgeleverd in het eerste kwartaal van 2026, waardoor u de kans krijgt om te investeren in een uitzonderlijk en uniek aanbod.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Details

Property ID
MDR85637
Beds
1, 2, 3 & 4
Bathrooms
1 - 4
Property Size
69 - 245 m²
Garage
1
Year Built / Delivery
Q1 2026
Zwembad
Gemeenschappelijk zwembad
Bijgewerkt op juni 28, 2024 op 1:12 pm

Address

 • City MÁLAGA

Contact Information

MDR Luxury Homes
 • MDR Luxury Homes
 • +34 663 329 202 WhatsApp
View Listings

Enquire About This Property

Schedule a Tour

Uw informatie

Disclaimer: Belangrijke Informatie Over Prijs en Bijkomende Kosten De prijzen voor de woningen die op deze website worden aangeboden, zijn exclusief BTW en andere bijkomende kosten. Voor nieuwbouwwoningen is er een BTW-tarief van 10%, terwijl voor herverkoopwoningen een BTW-tarief van 7% geldt. Naast de vermelde prijs en BTW, kunnen er aanvullende kosten zijn bij de aankoop van een woning. Deze kunnen onder andere bestaan uit: Advocatenkosten, Notariskosten, Registratiekosten, Eventuele andere administratieve kosten. Wij raden u aan om deze bijkomende kosten in overweging te nemen bij het maken van uw beslissing. Neem voor een gedetailleerd overzicht van alle kosten contact met ons op.

Compare listings

Vergelijken
MDR Luxury Homes
 • MDR Luxury Homes