La Alcaidesa, Links golf

Ontdek La Alcaidesa: Een Unieke Mix van Natuur, Luxe en Golf

Welkom in La Alcaidesa, een schitterend kustresort gelegen aan de betoverende Costa del Sol, slechts 10 kilometer ten zuiden van Sotogrande. Dit unieke woongebied, genesteld tussen de historische schoonheid van Gibraltar en het rustige Sotogrande, biedt een levensstijl die zowel luxe als harmonie met de natuur belichaamt.

Een Rijke Geschiedenis van Ontwikkeling

Ontwikkeld in de jaren ’90, straalt Alcaidesa de charme uit van traditionele Spaanse ‘pueblo’ woningen. Het ontwerp benadrukt een zorgvuldige balans tussen appartementen, villa’s en rijtjeshuizen, waardoor de uitstraling van een schilderachtig stadje behouden blijft. Ondanks dat La Alcaidesa niet alle infrastructuur van een traditionele stad biedt, heeft het toch een eigen identiteit en charme, met een klein plein, café, apotheek, onvermijdelijke makelaarskantoren en een algemene winkel.

Prachtige Natuur en Voorzieningen

La Alcaidesa is gezegend met een van de beste stranden aan de kust, bekroond met een Blauwe Vlag, en biedt fantastische uitzichten op Gibraltar en Marokko. Restaurante La Vista, een van de beste strandrestaurants, versterkt de ervaring met zijn heerlijke keuken en uitzicht. De regio profiteert van een groeiende infrastructuur met nieuwe voorzieningen zoals een lokale sportschool, supermarkt, diverse eetgelegenheden en nieuwe restaurants.

Golfliefhebbers Paradijs

Met twee magnifieke golfbanen, Alcaidesa Links en Alcaidesa Heathland, staat La Alcaidesa bekend om zijn unieke golfervaringen. Alcaidesa Links, de enige Links-baan in Zuid-Europa, biedt ongeëvenaarde zeezichten en een uitdagend spel. De Heathland-baan, een contrast met zijn brede, vlakke fairways, biedt eveneens spectaculaire uitzichten en een gevarieerd spel. De clubhuis, met een uitstekend restaurant en een infinity pool, verhoogt de golfervaring.

Avontuur en Ontspanning in de Omgeving

De omgeving van La Alcaidesa biedt activiteiten zoals golf, paardrijden, kajakken, wandelen en fietsen, omgeven door nationale parken en prachtige stranden. Met de nabijheid van Gibraltar, Estepona, Marbella en Tarifa, is La Alcaidesa perfect gelegen voor zowel avontuur als ontspanning.

Ontdek hier de woningen die MDR te koop aanbiedt in La Alcaidesa

Compare listings

Vergelijken
Let's do this!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Toplocaties
  • Prachtige woningen
  • Lifestyle & Tips