Waarom kiezen voor MDR Luxury Homes?

Myriam De Roye Luxury Homes Luc Mertens

Onafhankelijke Vastgoedadviseurs: Uw Belang, Onze Prioriteit

Aan de Costa del Sol bestaat er geen exclusiviteit voor makelaars. Dit betekent dat u bij uw zoektocht naar een perfect pand niet gebonden bent aan 1 makelaar. Als onafhankelijke vastgoedadviseurs hebben wij maar één belang, en dat is úw belang. We zijn niet gericht op het vullen van onze eigen portefeuille, maar focussen ons op uw welzijn. U hebt slechts één makelaar nodig die uw belangen behartigt, uw wensen vervult en de soms complexe onderhandelingen voor u aangaat.

De Expertise die U Verdient

Met jarenlange ervaring in de vastgoedsector bieden wij end-to-end begeleiding. Of u nu zoekt naar een droomwoning, vakantiehuis of investeringspand, wij zijn uw partner in dit avontuur.

Boutique Service: Uw Wensen, Onze Focus

Als boutique vastgoedkantoor luisteren we aandachtig naar uw wensen en gaan tot het uiterste om het object van uw dromen te vinden.

Een Bewuste Keuze voor de Regio en de Vastgoedmarkt

We hebben een diepgaand inzicht in de regio en de lokale vastgoedmarkt, waardoor we u deskundig kunnen adviseren.

Een Multicultureel Team

We spreken meerdere talen zoals Nederlands, Engels, Frans, Spaans en zelfs Duits. Communicatie vormt bij ons dus nooit een hindernis.

Een Solide en Bewezen Netwerk

Ons netwerk van betrouwbare partners in juridisch advies, financiële planning en architectuur zorgt voor een naadloze ervaring.

Levensstijl aan de Costa del Sol

We leven en werken zelf aan de Costa del Sol en delen graag onze passie en lokale kennis om u te helpen de levensstijl van uw dromen te realiseren.

Uw Succes is Ons Doel

Wij meten ons succes aan uw tevredenheid. Als u voor MDR Luxury Homes kiest, dan kiest u voor een toegewijd team dat uw succes en wensen op de eerste plaats zet.


Neem Contact Op

Klaar om uw vastgoeddroom aan de Costa del Sol te realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op en zet uw eerste stap richting succes met MDR Luxury Homes.


Compare listings

Vergelijken
Let's do this!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Toplocaties
  • Prachtige woningen
  • Lifestyle & Tips
Mobiele versie afsluiten