Duurzaam Luxe Wonen aan de Costa del Sol

Sphere Sotogrande - MDR Luxury Homes -Duurzaam Luxe Wonen aan de Costa del Sol

Duurzaam luxe wonen aan de Costa del Sol wint snel aan populariteit in de vastgoedwereld. Deze benadering combineert het beste van beide werelden: de elegantie en het comfort van luxe woningen met milieuvriendelijke praktijken die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Toonaangevende voorbeelden hiervan zijn Sphere Sotogrande, AVA Villas Marbella, en Villa Stern, die allemaal de lat hoger leggen voor duurzaam wonen aan de Costa del Sol.

Sphere Sotogrande: Een Pionier in Duurzaam Wonen

Sphere Sotogrande onderscheidt zich door zijn toewijding aan duurzaamheid en luxe. Gelegen in een van de meest prestigieuze gebieden aan de Costa del Sol, biedt dit project een exclusieve levensstijl met voorzieningen zoals golfbanen, jachthavens, en uitgebreide recreatieve faciliteiten. De moderne architectuur en hoogwaardige afwerking maken het een aantrekkelijke keuze voor kopers die op zoek zijn naar een duurzame en luxe levensstijl.

Sphere Sotogrande - MDR Luxury Homes
Sphere Sotogrande

AVA Villas Marbella: Een Oase van Rust en Luxe

Welkom bij AVA Villas Marbella, een boutique collectie van vijf nieuwe vrijstaande en halfvrijstaande woningen in het rustige Altavista. Deze villa’s combineren verfijnde architectuur met de natuurlijke omgeving, en bieden een unieke balans tussen landelijke rust en stedelijke luxe. De moderne woningen zijn ideaal voor gezinnen en bieden een evenwichtige levensstijl in de buurt van Marbella’s beste voorzieningen.

  • Ligging: Gelegen tussen San Pedro de Alcántara en Guadalmina Alta, biedt AVA Villas toegang tot de beroemde Golden Mile en Puerto Banús.
  • Exterieur: De villa’s beschikken over weelderige tuinen met inheemse planten en zoutwaterzwembaden die milieuvriendelijke technologie combineren met een moderne uitstraling.
  • Interieur: Ruime en lichte woningen met grote schuiframen, open indeling, en luxe voorzieningen zoals een wijnkamer en jacuzzi.
  • Gemeenschappelijke Ruimtes: Ontworpen voor ontspanning en interactie, met speelplekken, tuinen, en een vuurplaats.
Villa Mencia AVA Villas Marbella Luxe en Duurzaamheid in Altavista - MDR Luxury Homes - Duurzaam Luxe Wonen Costa del Sol
AVA Villas

Villa Stern: Futuristisch Ontwerp en Duurzaamheid

Villa Stern, ontworpen door de beroemde architect Fran Silvestre Arquitectos, is een spectaculair voorbeeld van futuristisch ontwerp en duurzaamheid. Gelegen in de exclusieve urbanisatie van Sotogrande Alto, biedt deze villa een unieke mix van luxe en milieuvriendelijkheid.

  • Uniek Ontwerp: Het gebogen ontwerp en de eindeloze ramen maximaliseren natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht.
  • Indeling: Verdeeld over drie verdiepingen met een spa, sauna, verwarmd zwembad, gym, wijnkelder, en bioscoopzaal.
  • Duurzame Technologie: Geothermisch systeem voor airconditioning, warm water en vloerverwarming, en fotovoltaïsche panelen voor energieopslag.
Luxe Villa Stern in Sotogrande Alto - MDR Luxury Homes -Duurzaam Luxe Wonen Costa del Sol
Villa Stern

Belangrijke Milieuvriendelijke Kenmerken in Luxe Eigendommen

  1. Energie-efficiëntie:  Moderne luxe woningen, zoals Sphere Sotogrande en AVA Villas, bieden duurzaam luxe wonen aan de Costa del Sol met energiezuinige technologieën zoals zonnepanelen en slimme thermostaten.

  2. Waterbesparing:  In projecten zoals Sphere Sotogrande en AVA Villas wordt duurzaam luxe wonen aan de Costa del Sol versterkt door waterbesparende technologieën.

  3. Duurzame Materialen:  Het gebruik van duurzame en gerecycleerde bouwmaterialen is een belangrijke trend in de bouw van luxe woningen. Deze materialen verminderen de ecologische voetafdruk en dragen bij aan een gezondere leefomgeving.

  4. Biophilic Design:  Biophilic design, dat de verbinding tussen mens en natuur bevordert, wordt steeds populairder. Elementen zoals grote ramen voor natuurlijk licht creëren een harmonieuze en rustgevende leefomgeving.

  5. Elektrische Voertuiginfrastructuur:  Met de opkomst van elektrische voertuigen is de integratie van laadstations in woningen een waardevolle toevoeging geworden. Sphere Sotogrande en AVA Villas bieden uitgebreide infrastructuur voor elektrische voertuigen, wat het voor bewoners gemakkelijker maakt om hun voertuigen thuis op te laden en ondersteunt de overgang naar schoner vervoer.

Duurzaam luxe wonen biedt een unieke kans om te genieten van de voordelen van luxe, terwijl het een positieve impact heeft op het milieu. Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis of uw huidige woning wilt upgraden, overweeg de mogelijkheden die duurzaam wonen biedt. Sphere Sotogrande, AVA Villas, en Villa Stern zijn perfecte voorbeelden van hoe luxe en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het is een investering in uw toekomst en die van de planeet.

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken