Benahavís MDR Luxury Homes, benahavis

Benahavís, het pittoreske Andalusische bergdorp vlakbij het modieuze Marbella, biedt een waaier aan voordelen: van adembenemende landschappen en golfbanen van wereldklasse tot gastronomische verrassingen. Hier vindt u de perfecte symbiose van traditionele charme en moderne luxe.

Majestueuze Uitzichten: Een Venster naar Marbella, Estepona en Verder

Een thuis in Benahavís biedt onvergetelijke vergezichten, uitreikend van Marbella en Estepona tot zelfs de kustlijn van Afrika op een heldere dag. Dankzij zijn historische oorsprong in de 11e eeuw biedt de verhoogde ligging van het dorp een uniek perspectief op de omgeving.

Het Authentieke en Het Moderne: Twee Werelden in Harmonie

Behoud van landelijke charme met het toegevoegde voordeel van modern comfort zoals golfresorts, hotels en topklasse restaurants, maakt Benahavís tot een ware parel aan de Costa del Sol.

Hoogtepunten van Benahavís: Exclusieve Resorts en Golfbanen

Marbella Club Golf Resort

Dit prestigieuze resort biedt een van de beste golfervaringen in de omgeving, compleet met adembenemende uitzichten en eersteklas faciliteiten.

Montemayor

Bekend om zijn pittoreske golfbaan en luxueuze woningen, biedt Montemayor een ongeëvenaard niveau van kwaliteit en comfort.

La Quinta

Als een van de meest exclusieve gebieden biedt La Quinta eersteklas vastgoed, omgeven door top golfbanen en andere luxe faciliteiten.

Los Flamingos

Dit resort is een paradijs voor golfliefhebbers en biedt naast luxe vastgoedopties ook adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee.

La Zagaleta

Dit is een van de meest luxueuze privé-woonwijken in Europa, bekend om zijn onovertroffen privacy, veiligheid en voorzieningen.

De Smeltkroes van Cultuur en Gemeenschap

In Benahavís komt een diverse bevolking samen: van welgestelde buitenlanders tot artistieke locals, iedereen voelt zich hier thuis.

Wonen in Luxe: Vastgoedopties in Benahavís

Benahavís is uitgegroeid tot een van de meest gewilde vastgoedlocaties in de regio, met een breed scala aan luxe eigendommen die een prachtig uitzicht bieden op zowel bergen als zee.

Voorzieningen en Culinaire Genoegens

Benahavís heeft niet alleen enkele van de beste golfbanen van de regio, maar staat ook bekend als de ‘eetkamer van Andalusië’, een paradijs voor foodies.

Gezondheid, Welzijn en Vervoer

Met zowel openbare als private gezondheidszorgfaciliteiten en uitstekende vervoersverbindingen, biedt Benahavís alles wat u nodig heeft voor een comfortabele, luxueuze levensstijl.

Kosten van Levensonderhoud

Luxe wonen dichtbij het strand, maar zonder het hoge prijskaartje dat Marbella met zich meebrengt. Benahavís biedt het allemaal.

Ontdek hier onze woningen die MDR te koop aanbiedt in Benahavis

Compare listings

Vergelijken
Let's do this!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Toplocaties
  • Prachtige woningen
  • Lifestyle & Tips