MDR Luxury Homes Wint bij de Luxury Lifestyle Awards 2024

Luxury Lifestyle Awards Best Luxury Real Estate Broker Costa del Sol Spain - MDR Luxury Homes

De zoektocht naar het perfecte huis in het luxueuze Costa del Sol, Spanje, is gevuld met verwachting en opwinding. Voor wie ongeëvenaarde expertise en uitzonderlijke vastgoeddiensten zoekt, is MDR Luxury Homes een baken van betrouwbaarheid en excellentie. We zijn verheugd aan te kondigen dat onze inzet voor hoogwaardige service en klanttevredenheid erkend is bij de Luxury Lifestyle Awards 2024, waar we de titel voor Beste Luxe Vastgoedmakelaar in Costa del Sol, Spanje hebben gewonnen.

Wat zijn de Luxury Lifestyle Awards?

De Luxury Lifestyle Awards zijn een wereldwijde erkenning die bedrijven, diensten en producten in de luxesector onderscheidt. Deze prijzen worden toegekend aan degenen die de normen voor luxe zetten en hun klanten het allerbeste bieden. Deze prestigieuze prijs is niet alleen een eer maar ook een bevestiging van het harde werk en de toewijding die we steken in elk aspect van onze vastgoedtransacties.

Ons Pad naar Excellentie

Bij MDR zijn onze diensten afgestemd op de specifieke behoeften van onze cliĂ«nten. Myriam specialiseert zich in off-plan, nieuwbouw en luxe vastgoed, terwijl Luc zijn expertise legt op luxe villa’s, investeringsdossiers en klantenbegeleiding voor high-end nieuwbouwvilla’s en renovatieprojecten. Deze combinatie van specialismen stelt ons in staat om een veelzijdige en diepgaande dienstverlening aan te bieden die verder gaat dan de conventionele makelaar-klant relatie.

Onze Diensten

MDR Luxury Homes biedt een breed scala aan gespecialiseerde diensten:

 • Nieuwbouw en Off-Plan Eigendommen: Met Myriam’s deskundige leiding vinden onze klanten uitzonderlijke kansen in deze segmenten, van ideale locaties tot maatwerk in afwerkingen.
 • Luxe Vastgoed: Zowel Myriam als Luc werken nauw samen om het allerbeste in luxueus wonen aan te bieden, van exclusieve appartementen tot majestueuze villa’s.
 • Investeringsdossiers: Luc’s scherpe inzicht in de markt maakt hem de perfecte partner voor investeerders die willen profiteren van de lucratieve vastgoedmarkt in Costa del Sol.
 • Klantenbegeleiding voor high-end Nieuwbouw Villa’s en Renovaties: Voor cliĂ«nten die hun ultieme droomvilla willen laten bouwen of die een bestaande eigendom willen transformeren, biedt Luc expertise in de renovatie van high-end villa’s, waarbij elk detail zorgvuldig wordt beheerd om de ultieme transformatie te garanderen.
Luxury Lifestyle Awards Best Luxury Real Estate Broker Costa del Sol Spain - MDR Luxury Homes

De Impact van het Winnen van de Luxury Lifestyle Awards

Het winnen van de Luxury Lifestyle Awards is meer dan een onderscheiding; het is een verantwoordelijkheid die wij bij MDR serieus nemen. Deze erkenning heeft onze vastberadenheid versterkt om de standaard voor luxe vastgoeddiensten in Costa del Sol te blijven zetten. Het verhoogt onze geloofwaardigheid en helpt vertrouwen te wekken bij onze klanten, wetende dat zij te maken hebben met een van de besten in de branche.

Waarom Kiezen voor MDR?

Kiezen voor MDR Luxury Homes betekent kiezen voor een niveau van dienstverlening dat zich onderscheidt door kwaliteit en aandacht voor detail. Hier zijn enkele redenen waarom samenwerken met ons uw vastgoedervaring zal verheffen:

 • Gepersonaliseerde Service: Ons team begrijpt dat elke klant uniek is. Wij passen onze diensten aan om aan uw persoonlijke vereisten te voldoen.
 • Expertise en Ervaring: Onze uitgebreide kennis van de luxevastgoedmarkt en onze vaardigheid in meerdere talen stellen ons in staat een divers cliĂ«nteel te bedienen.

Klantgetuigenissen

Neem niet alleen ons woord ervoor. Hier is wat enkele van onze klanten zeggen over hun ervaring met MDR Luxury Homes:

 • “Het team van MDR ging verder dan verwacht om ons droomhuis in Marbella te vinden. Hun oog voor detail en begrip van wat we zochten maakte het verschil.” – [M. Roelandts]
 • “Investeren in een off-plan eigendom werd eenvoudiger met Myriam haar  deskundige en geduldige begeleiding. We voelden ons de hele procedure veilig.” – [S. Hardy]

Het winnen van de Luxury Lifestyle Award voor Beste Luxe Vastgoedmakelaar in Costa del Sol is een mijlpaal die onze toewijding aan onze klanten en ons vak weerspiegelt. Bij MDR zetten we ons in om ons werk met integriteit, passie en excellentie voort te zetten, en ervoor te zorgen dat de droomwoning van elke klant werkelijkheid wordt.

Voor wie geĂŻnteresseerd is in het verkennen van de luxueuze woningen aan de Costa del Sol of deskundig vastgoedadvies zoekt, neem contact met ons op via mdr@mdrluxuryhomes.com. Laat ons u helpen uw perfecte eigendom in deze prachtige regio te ontdekken.

Contactinformatie

Voor meer informatie, om een afspraak te plannen, neem alstublieft contact met ons op:

Word lid van de discussie

Compare listings

Vergelijken
Let's do this!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 • Toplocaties
 • Prachtige woningen
 • Lifestyle & Tips