Vilas 12 – Exclusieve Luxe Villa’s op de Golden Mile in Marbella

 • Vanaf €7.200.000
Marbella, Costa del Sol Occidental
Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella
 • MDR56815
 • Property ID
 • Villa
 • Property Type
 • 4
 • Beds
 • 4
 • Bathrooms
 • 4
 • Garages
 • 299
 • 2023
 • Year Built / Delivery
Sleutel op de deur Te Koop NIEUW
Vilas 12 – Exclusieve Luxe Villa’s op de Golden Mile in Marbella
Marbella, Costa del Sol Occidental
 • Vanaf €7.200.000

Beschrijving / Description

Ontdek Vilas 12, een ontwikkeling die luxe en exclusiviteit op de Golden Mile van Marbella definieert. Met slechts 12 stijlvolle woningen, biedt dit project ongeëvenaarde elegantie en een verfijnde levensstijl.

Een Ongeëvenaarde Locatie

Vilas 12 geniet van een prestigieuze locatie op de Golden Mile, omgeven door luxe en comfort. Op slechts één minuut afstand van het 5-sterren Puente Romano Hotel & Resort, bieden deze villa’s spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en gemakkelijke toegang tot de prachtige promenades en stranden.

Terug op de Markt – Een Unieke Kans

Na een razendsnelle verkoop zijn er nu zes van deze indrukwekkende villa’s weer beschikbaar gekomen. Dit is uw kans om eigenaar te worden van een van deze begeerde villa’s.

Eigentijds Design van Topniveau

Ontworpen door gerenommeerde architecten, combineren deze villa’s eigentijdse architectuur met luxe. Elke villa, gebouwd over vier verdiepingen, beschikt over een zwembad en buitenbioscoop op het dakterras. De aanpasbare kelder biedt ruimte voor een fitnessruimte, spa, extra slaapkamer of studio.

Uitzonderlijke Details en Kwaliteit

Met dubbelhoge plafonds en een ontwerp rond een centrale patio, zijn deze villa’s het toonbeeld van moderne luxe. Hoogwaardige materialen en oog voor detail van de ontwikkelaars garanderen een ongekend niveau van comfort en stijl.

Exclusieve Voorzieningen en Uitzichten

Geniet van betoverende zeezichten en de nabijheid van het Koninklijk Paleis van Fahd. De volledig omheinde ontwikkeling biedt prachtige tuinen, een aantrekkelijk infinity zwembad, en een handige doorgang naar het strand.

Ruim en Luxueus

Met een royale 693m2 aan woonoppervlakte en 228m2 aan terrassen, bieden deze villa’s een ruime en luxe leefomgeving. Bewoners hebben toegang tot zowel privé- als gemeenschappelijke tuinen en het infinity zwembad.

Privé Kelder en Garages

Elke villa beschikt over een volledig afgewerkte privékelder met een zelfstandige entree, badkamer, machinekamer/wasruimte en een multifunctionele ruimte. Huis nummer 1 heeft zelfs een extra opslagruimte. Er is directe toegang tot de woning via een privélift en een privétrap, die alle verdiepingen van het huis verbinden.

Exterieurs en Tuinen

De ingang van het complex is beveiligd met een bewaakte poort en heeft prachtige tuinen en een aantrekkelijk overloopzwembad. De tuinen zijn ontworpen in een hedendaagse stijl met een automatisch irrigatiesysteem.

Airconditioning en Vloerverwarming

Elke villa heeft een individueel regelbaar airconditioningsysteem voor elke kamer en vloerverwarming door het hele huis, behalve in de privékelder.

Verlichting, Geluid en Telecommunicatie

Met ‘GIRA’ slimme systemen kunnen bewoners vanuit de woonkamer of via mobiele apparaten de verlichting, airconditioning, vloerverwarming, energieverbruik en toegangscontrole regelen. Ook is er een geïntegreerd geluidssysteem en WiFi-dekking in het hele huis.

Buitencinema

Geniet van een unieke filmervaring met een projector in een waterdichte box en ingebouwde luidsprekers op het terras-solarium. De projectie gebeurt op een speciaal gemaakte scherm.

Vilas 12 - Exclusieve Luxe Villa's op de Golden Mile in Marbella

Exterieur Schrijnwerk

De villa’s hebben grote aluminium schuifdeuren met verlaagde profielen en dubbele beglazing met zonwering en lage emissiviteit. Ook zijn er gepantserde voordeuren met vingerafdrukherkenning en een verborgen veiligheidsslot.

Interieur Details

De binnendeuren zijn van vloer tot plafond en afgewerkt in natuurlijk eikenhout, met verborgen scharnieren en magnetische sloten. De master slaapkamers hebben op maat gemaakte kleedkamers met LED-verlichting en accessoires die een gevoel van lichtheid en gewichtloosheid uitstralen.

Vilas 12, Grijp Uw Kans

Met een prijs vanaf €7.200.000, is dit een unieke kans om een eigentijdse luxe villa te bezitten op een van de meest gewilde locaties in Marbella. Neem nu contact op voor een bezichtiging en maak van deze droom uw realiteit. Vloerplannen zijn beschikbaar!

Details

Bijgewerkt op februari 8, 2024 op 2:34 pm
 • Property ID: MDR56815
 • Prijs / Price: Vanaf €7.200.000
 • Property Size: 299 m²
 • Land Area: 338 m²
 • Beds: 4
 • Bathrooms: 4
 • Garages: 4
 • Year Built / Delivery: 2023
 • Property Type: Villa
 • Property Status: Sleutel op de deur, Te Koop
 • Zwembad: Privé zwembad
 • Community Fees: €4.000 / maand
 • Terrassen: 228 m2

Schedule a Tour

Soort tour
 • City THE GOLDEN MILE, MARBELLA

Similar Listings

Disclaimer: Belangrijke Informatie Over Prijs en Bijkomende Kosten De prijzen voor de woningen die op deze website worden aangeboden, zijn exclusief BTW en andere bijkomende kosten. Voor nieuwbouwwoningen is er een BTW-tarief van 10%, terwijl voor herverkoopwoningen een BTW-tarief van 7% geldt. Naast de vermelde prijs en BTW, kunnen er aanvullende kosten zijn bij de aankoop van een woning. Deze kunnen onder andere bestaan uit: Advocatenkosten, Notariskosten, Registratiekosten, Eventuele andere administratieve kosten. Wij raden u aan om deze bijkomende kosten in overweging te nemen bij het maken van uw beslissing. Neem voor een gedetailleerd overzicht van alle kosten contact met ons op.

Compare listings

Vergelijken
Myriam De Roye
 • Myriam De Roye
error: Alert: Content selection is disabled!!